NAŠA MISIJA

Misija Ljepote i Zdravlja je, kada je o čitaocima riječ, konstantna: da ih inspiriše, motiviše da postignu više i osjećaju se bolje, informiše i prati u trenucima opuštanja. Da učini da se osjete dijelom zajednice žena slični  interesovanja. Da im vrati osmijeh na lice.

Tipična LJ&Z žena dobro je obaviještena i ide u korak s najnovijim trendovima iz

oblasti ljepote i kozmetike, zdravlja, fitnessa i ishrane, mode. Ona je otvorena za novitete, spremna da uči i unapređuje svoj život. Od naslovnice i uvodne rubrike, koja nosi naziv Trending pa do posljednje stranice, Ljepota i Zdravlje sumira i podvlači crtu jednom mjesečno donoseći čitateljkama pregled svega onoga što je relevantno za aktivnu, samosvjesnu ženu koja želi da uživa u životu. Savremenost i relevantnost sadržaja dodatno je vizuelno naglašena atraktivnim dizajnom i fotografijama najvišeg kvaliteta, što čitanje ovog magazina pretvara u vrhunsko uživanje.

Ako svemu tome dodate činjenicu da tim Ljepote i Zdravlja, vođen glavnom i odgovornom urednicom Aidom Olević Maljević, sa ogromnim žarom, posvećenošću i ljubavlju uređuje magazin koji postoji već punih petnaest godina, postaje jasna tajna uspjeha najtiražnijeg ženskog lifestyle mjesečnika u zemlji.

Tokom tog perioda stvorili smo prisan i prijateljski odnos s vjernim čitateljkama, na šta smo veoma ponosni, a trudimo se da ga produbimo koristeći mogućnosti koje pruža web izdanje magazina i društvene mreže. Zahvaljujući njima LJ&Z zajednica neprestano raste!